Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tragická DN na Písecku

Písek - Policisté vyšetřují střet dvou vozidel, BMW a Ford s tragickými následky. 

V neděli v podvečer došlo na jihočeských silnicích k další tragické dopravní nehodě. Kolem 17:30 se na silnici číslo I/29 u Srlína, na trase mezi obcemi Bernartice a Opařany, srazila dvě osobní motorová vozidla. Od Tábora jelo vozidlo značky BMW, řidič vozidla pravděpodobně vlivem rychlé jízdy nezvládl průjezd zatáčkou a vozidlo dostalo smyk, kdy přejelo do protisměru. Ve směru od Bernartic zde projíždělo vozidlo značky Ford Mondeo. Ford tak narazil do pravého boku vozidla BMW, přímo na místo předního spolujezdce.

DN I.jpg
Spolujezdec (1988) z BMW na místě podlehl svým zraněním, přivolaní záchranáři mu nedokázali pomoci. Řidič BMW (1984), pravděpodobný viník nehody, byl převezen do nemocnice. Osádka vozidla značky Ford, dva dospělí a dvě děti, všichni z Táborska, byla také převezena do nemocnice. Vozidlo BMW zajistili policisté. Policisté také vyrozuměli rodinu zemřelého spolujezdce.

Silnice byla po dobu vyšetřování nehody a úklidu vozovky obousměrně uzavřena. Provoz byl obnoven několik minut po deváté hodině. V době uzavírky odkláněli policisté provoz přes obec Staré Sedlo.
 

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

1. března 2015

Video z místa DN:

DN video.mp4

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem