Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Těžké zranění utrpěl řidič motocyklu

Těžké zranění utrpěl řidič motocyklu 

Vloupání do ordinace v Krnově
V Krnově na Náměstí Hrdinů v přízemí polikliniky v pátek 1.8.2008 neznámý pachatel vnikl otevřeným oknem, které je 190 cm vysoko, do ordinace. Ze šatny odcizil 10ks prázdných receptů na léky s razítkem poškozené lékařky, dvě dámské peněženky s finanční hotovostí, platebními kartami a dalšími osobními doklady. Tím způsobil 62leté a 56leteté ženě celkovou škodu ve výši 8 300 Kč.
 
Nezvládl zatáčku a způsobil si těžké zranění
V pátek 1.8.2008 ve 20:05 hodin mezi Horním Benešovem a hranicí okresu Opava došlo k dopravní nehodě. 23letý řidič motocyklu Yamaha nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu levotočivé zatáčky. Vyjel vpravo do příkopu, kde havaroval. Řidič utrpěl těžké zranění zlomeniny dvou bederních obratlů a otřes mozku. Způsobená škoda činí 50 tisíc Kč.
 
Neznámý řidič narazil do stromu a místo nehody opustil
Skupina dopravních nehod Bruntál řeší dopravní nehodu ze dne 2.8.2008 v 01:20 hodin mezi obcemi Jindřichov - Arnultovice. Nezjištěný řidič s vozidlem Audi 80, bez registračních značek, vyjel vlevo mimo komunikaci. S vozidlem se přetočil a levým bokem narazil do kmene stromu. Řidič místo nehody opustil a nehodu neoznámil policii. Způsobená škoda činí 5 tisíc Kč.
 
Krádež telete v Rýmařově
Rýmařovští policisté přijali dne 3.8.2008 oznámení od 56letého muže, který nahlásil krádež telete. To se stalo v Rýmařově - Janovicích na ulici Opavská, kdy neznámý pachatel době od 2.8. do 3.8.2008 z objektu farmy, budovy odchovny odcizil tele plemene Aberden Angus. Zemědělci tak způsobil škodu ve výši 15 tisíc Kč.
 
Opilý řídil čtyřkolku bez řidičského oprávnění
V neděli 3.8.2008 v Břidličné na ulici Nábřežní kontrolovala policejní hlídka 39letého muže čtyřkolky značky Yamaha Rator. Policisté na místě zjistili, že muž není vlastníkem řidičského oprávnění a po provedení orientační dechové zkoušky Alkotestrem Envitec mu byla naměřena pozitivní hodnota 2,27 promile v dechu.
 
 
Těžké zranění utrpěl řidič motocyklu
V neděli 3.8.2008 v 10:00 hod v Krnově na ulici Chářovská jel 39letý muž na motocyklu Honda k obci Brantice. Při projíždění levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, dostal smyk a motocykl spadl pravou stranou na komunikaci. Vlivem setrvačnosti přejel vlevo a narazil do pravé části předního nárazníku protijedoucího vozidla Man, který řídil 21letý muž. Řidič vlivem pádu z motocyklu narazil do levé přední pneumatiky vozidla, která mu přejela levou nohu, čímž utrpěl devastační poranění levého bérce. Celková škoda činí 55 tisíc Kč.
 
 
 
 
 
vrchní asistent pprap. Munclingerová Pavla
 

vytisknout  e-mailem