Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Těžce zranil dívku a od nehody ujel

Kriminalisté z Okresního ředitelství Praha – venkov od pondělí pátrají po řidiči, který způsobil dopravní nehodu a z místa ujel. 

V pondělí 4.8.2008 kolem 22 hodiny došlo v obci Jesenice k dopravní nehodě. 28 letá žena přecházela po přechodu pro chodce ulici Budějovickou, když v tom do ní narazilo neznámé vozidlo. Řidič z místa nehody ihned odjel směrem na obec Vestec. Žena utrpěla velmi vážná zranění, se kterými je hospitalizována v pražské nemocnici. Na místě nehody bylo nalezeno boční zrcátko pravých dveří vozidla, střepy z předního světlometu a další stopy.  
Policisté se na veřejnost obrací se žádostí o pomoc a hledají svědky této nehody, kteří by mohli poskytnout informace k hledanému vozidlu či neznámému pachateli. Dosavadním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o vozidlo značky BMW, řady 316, 318, 320 nebo 323, tmavě modré barvy, rok výroby 93 – 98.
V případě jakýchkoliv informací tyto sdělte na bezplatnou linku Policie ČR 158, nebo kriminalistům z SKPV TOJ na tel. č. 974 882 900 – 903, popřípadě na tel. č. 602 121 274.
 

vytisknout  e-mailem