Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Tělo muže totožnosti

Policie ČR žádá občany o pomoc při ztotožnění nalezeného těla muže.  

Dne 31. Července 2008 okolo 14:15 hodiny byla nalezena mrtvola neznámé totožnosti, která byla zachycena o pletivo ve Volarském potoce, tekoucího směrem do města Volary, okres Prachatice.

POPIS TĚLA: Tělo je mužského pohlaví, v pokročilém stádiu rozkladu, kdy předpokládaná doba úmrtí je v době před 2 – 3 měsíci (tj. od dubna letošního roku). Jedná se o bělocha, stáří nad 60 let, původní váha je odhadnuta do 70 kilogramů, střední postavy, šedých vlasů délky 5 – 8 cm, horní i dolní čelist bez zubů (pravděpodobně mohly být i zubní protézy, které nebyly nalezeny – muž je mít ani nemusel).

POPIS OBLEČENÍ: Tělo bylo oblečeno do zelelenošedého vlněného roláku bez rukávů se šedým pruhem po šířce svetru, pánské oranžové košile s dlouhým rukávem s abstraktními čtvercovými vzory po ploše celé košile a náprsní kapsou na levé straně, pánských červených trenýrek s bílým proužkem na boku, šedých pánských kalhot (tzv. tesilky), pánských kotníkových kožených bot se zapínáním na zip na vnitřní straně bot s podpadkem, zelenomodrého trika s krátkým rukávem zn. FASHION STYLE. Dále byly na těle pánské náramkové hodinky z bílého kovu zn. DT BENTIM a v kapse nalezen svazek dvou klíčů na kroužku s tmavěhnědou koženou klíčenkou.

hodinky.jpg hodinky.jpg

 Policie nevylučuje, že by se mohlo jednat o bezdomovce.

Služba kriminální policie a vyšetřování Policie ČR Okresního ředitelství Prachatice žádá občany, kteří by jakoukoliv informací napomohli ke ztotožnění nalezeného těla muže, aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo zavolali na bezplatnou linku 158.

 

 

 

boty.JPG boty.JPG

 

vytisknout  e-mailem