Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Tachovští kriminalisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost

STŘÍBRSKO - Dnes krátce po 2:00 hod. byl na kominikaci mezi obcemi Lhota u Stříbra a Sytno nalezený cyklista, jehož resuscitace byla neúspěšná. V souvislosti s řádným objasněním případu hledají kriminalisté případné svědky. 

V souvislosti s případem, který se stal dnes někdy před 2:00 hod. ranní, se tachovští kriminalisté obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. V 2:08 hod. policisté přijali oznámení o zjevně zraněném cyklistovi, který leží uprostřed komunikace na účelové silnici mezi obcemi Lhota u Stříbra a Sytno. Na místo přijela záchranná služba, která prováděla resuscitaci cyklisty, ta byla však přes veškerou snahu zdravotníků neúspěšná. Následně policisté cyklistu ztotožnili a zjistili, že se jedná o 56letého muže ze Stříbrska. Nyní kriminalisté pracují s několika vyšetřovacími verzemi, v tuto chvíli není možné vyloučit i případný střet cyklisty s jiným vozidlem.
Kriminalisté proto žádají případné svědky, kteří po uvedené komunikaci v inkriminovanou dobu projížděli a zaregistrovali cyklistu oblečeného v tmavě modrošedé flaušové mikině, tmavě modrých montérkových kalhotách se šedými lemy, bez cyklistické helmy, jedoucího na horském kole ve směru od Lhoty u Stříbra na Sytno, či by mohli poskytnout jiné informace, které by napomohly řádnému objasnění tohoto případu, aby zavolali na linku 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
20. 11. 2021

Odkazy do noveho okna

Pohled na místo události od Sytna - denní snímek

Pohled na místo události od Sytna - denn... 

Detailní náhled

Pohled ve směru jízdy cyklisty - od Lhoty u Stříbra - denní snímek

Pohled ve směru jízdy cyklisty - od Lhot... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem