Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Svědkové dnešní tragické dopravní nehody v Lovosicích přihlašte se!

Další informace k nehodě u nadjezdu v Lovosicích Dopravní nehodovost v okrese za víkend 

Pradvěpodobnou příčinou tragické dopravní nehody z dnešního rána, při níž se střetl nákladní automobil s motocyklistou u nadjezdu v Lovosicích je nedání přednosti v jízdě. Z výsledků dosavadního šetření  řidič nákladního automobilu vyjíždějící z vedlejší silnice  nedal přednost v jízdě  motocyklistovi jedoucímu  po hlavní silnici a tím došlo ke střetu obou vozidel.  V současné době je v místě již provoz plynulý.  Příčiny a okolnosti dopravní nehody se nadále vyšetřují.

Výzva pro svědky této nehody

Policie vyzývá všechny svědky této tragické události, aby neprodleně zavolali  komisaři služby kriminální policie a vyšetřování na tel. 974 436 441 nebo na bezplatnou linku 158. Můžete využít i e-mailové pošty - skpvlt@mvcr.cz, popř.  volejte na mob. tiskové mluvčí 724 101 966.  Napomůžete tím objasnit závažnou dopravní nehodu. Děkujeme!

Dopravní nehodovost za víkend:

Od pátku do neděle došlo v okrese ke 14ti dopravním nehodám, při nichž jedna osoba utrpěla těžké zranění.  Škoda přesáhla 600 000 Kč a za hlavní příčiny lze tentokrát označit nesprávný způsob jízdy (3), nedání přednosti v jízdě (2) a alkohol (2).

vytisknout  e-mailem