Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Své půjčky řádně nesplácel

TEPLICKO - Neplní závazky a lhal při uzavírání smluv; Vykradené auto; Vloupání do restaurace. 

Své půjčky řádně nesplácel

     Statisícové dluhy má 28letý muž, který si vzal několik hotovostních a revolvingových úvěrů na nákup rozličného zboží. Během několika měsíců si půjčil přes 460 tisíc korun, v žádostech však uváděl nepravdivé údaje o svých finančních závazcích. Poškozeným společnostem navíc řádně nesplácel smluvně stanovené částky a dluží jim skoro tři sta tisíc korun. Policisté ho obvinili z úvěrového podvodu, v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití okénka vnikl dovnitř, otevřel si kapotu a z motorového prostoru odcizil autobaterii. Celková škoda byla vyčíslena na čtyři a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže.

Vloupání do restaurace

     Vloupání do restaurace prověřují policisté z obvodního oddělení v Teplicích. Neznámý zloděj se po překonání mříží vloupal do provozovny, kde odcizil drobné mince a nápoje. Celková škoda byla vyčíslena na šestnáct set korun, pachateli hrozí v případě dopadení za zločin krádeže spáchaný v době nouzového stavu až osm let za mřížemi.

12. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem