Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Svátek je nezastavil

KARLOVARSKO – V noci vyjeli do ulic. 

Karlovarští policisté kontrolovali město i o státním svátku. Při noční akci se zaměřili zejména na pátrání po hledaných osobách, které se vyhýbají trestnímu stíhání, na které byl státním zástupcem vydán předchozí souhlas k zadržení, nebo byl vydán příkaz k zatčení nebo zatýkací rozkaz.
 
V průběhu akce policisté nezapomněli ani na pátrání po věcech pocházejících z trestné činnosti, včetně odcizených motorových vozidel, dodržování zákona vydaného k ochraně před škodami působenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými psychotropními látkami nebo i na kontroly hráčů v hernách, dodržování pobytových podmínek cizinců.
 
Policejní hlídky provedly kontroly ubytovacích zařízení v Karlových Varech, kontroly heren a zábavných podniků Kontrolám se nevyhnuly ani parky nebo opuštěná místa, kde přespávají bezdomovci, opuštěné zahrádky nebo zaparkovaná vozidla či parkoviště před obchodními domy.
 
                                                           Kontrola města
 
Při akci policisté zkontrolovali několik desítek osob a vozidel a uložili několik blokových pokut. Při noční akci kontrolovali osobní vozidlo Porsche na ulici Mariánskolázeňská, které řídil jednapadesátiletý cizinec, policisté u muže provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem, řidič nadýchal necelé promile, za to mu byl zadržen řidičský průkaz a uložena desetitisícová kauce. Jednání řidiče bude oznámeno do správního řízení na Magistrát města Karlovy Vary.  
 
por. Ing. Pavel Valenta
17.11.2014
Odkazy do noveho okna

Kontrola města

Kontrola města 

Detailní náhled

Kontrola města

Kontrola města 

Detailní náhled

Kontrola města

Kontrola města 

Detailní náhled

Kontrola města

Kontrola města 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem