Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Surově zbil přítelkyni

ZLÍNSKO: Skončil ve vazbě. 

Komisař kriminální policie ze Zlína obvinil čtyřiatřicetiletého muže ze Zlína ze spáchání zločinu těžké ublížení na zdraví a přečinu nebezpečné vyhrožování, kterých se dopustil minulý týden v Otrokovicích na své přítelkyni. Vyšetřovaný je vazebně.

Na lince tísňového volání policie jsme přijali několik oznámení o tom, že na balkoně bytu v Otrokovicích volá o pomoc žena, kterou bije muž. Na místo vyrazily policejní hlídky, které právě projížděly okolím události. Zjevně zraněnou ženu, která ležela na balkoně, převezli záchranáři do nemocnice, agresivního muže potom dopravili policisté do protialkoholní léčebny v Kroměříži.

Muž i žena zřejmě užili společně drogy, poté muž bezdůvodně na ženu zaútočil údery pěstí do hlavy a kopal ji do celého těla, přičemž jí opakovaně vyhrožoval smrtí. Žena utrpěla několik zranění na hlavě i na těle, s nimiž se bude léčit několik týdnů či měsíců.

Muž, který dosud nebyl soudně trestaný, skončil po rozhodnutí soudce ve vazební věznici. Za oba trestné činy mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na tři až na deset let.

29. září 2021, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem