Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Surově ho zbili

KROMĚŘÍŽSKO: Muž utrpěl vážná poranění obličeje. 

V sobotu 20. července 2013 hodinu po půlnoci napadli dva neznámí pachatelé v baru Las Vegas v Bystřici pod Hostýnem pětačtyřicetiletého místního muže. První z útočníků napadeného shodil na zem a poté ho druhý několikrát kopl do horní poloviny těla a následně ho začal opakovaně bít pěstmi do hlavy a obličeje, a to i přesto, že napadený muž už bezvládně ležel na podlaze a nebyl schopen se útoku bránit. Pak oba neznámí muži z baru utekli. Běželi po ulici Školní k budově základní školy. Zraněného muže odvezla rychlá záchranná služba s vážným poraněním obličeje do nemocnice.
Případem se intenzívně zabývají kroměřížští kriminalisté. Případ jsme kvalifikovali jako trestné činy výtržnictví a těžké ublížení na zdraví. Za tuto trestnou činnost hrozí až desetileté vězení.
Prozatím se nám bohužel nepodařilo pachatele vypátrat. Žádáme proto o pomoc při ztotožnění mužů na snímcích také veřejnost. Informace nám mohou občané poskytnout na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo přímo kroměřížským kriminalistům na telefonním čísle 725074416.
 
30. září 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem