Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Šumaman 2022 - Den plný sportu

Český Krumlov - Policisté zvou v rámci závodu zásahových jednotek širokou veřejnost na den plný sportu, zábavy i soutěží...Sobota 14. května 2022 Přední Výtoň. 

Den plný sportu, dynamických ukázek a dětských soutěží je součástí sobotního závodu zásahových jednotek policie a týmů borců z integrovaného záchranného systému. Závod Šumaman 2022 odstartuje tuto sobotu v obci Přední Výtoň u přehrady Lipno. Závodníci startují v pěti členných družstvech od ranních hodin. Čeká je trať dlouhá 45 kilometrů s množstvím fyzicky i psychicky náročných překážek. Část trati zdolávají závodníci na horských kolech, na vodní ploše pak makají na raftech. Na některých stanovištích se pohybují na lanech či sítích v korunách stromů. Jedno ze stanovišť je tak zvané „překvapení“, zde si mají závodníci většinou sáhnout na samé dno svých sil. Vždy několik disciplín je situováno do okolí penzionu Vyhlídka, aby návštěvníci mohli vše sledovat.

V rámci závodu Šumaman je připraven bohatý sportovní i kulturní program pro dospělé i dětské návštěvníky z blízkého i dalekého okolí. Dopoledne je věnováno dětským sportovním a vědomostním soutěžím i ukázkám techniky policie, armády či souhře letecké služby policie se zásahovou jednotkou. Za splněné disciplíny dostávají dětští sportovci dárečky.

Zázemí pro občerstvení je zajištěno v penzionu Vyhlídka…

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz 

10. května 2022

Odkazy do noveho okna

Šumaman

Šumaman 

Detailní náhled

Šumaman

Šumaman 

Detailní náhled

Šumaman

Šumaman 

Detailní náhled

Šumaman

Šumaman 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem