Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Střílel šípy do okna

ZLÍNSKO: Skončil v cele, hrozí mu pokuta. 

Zřejmě přestupku proti občanskému soužití se dopustil teprve devatenáctiletý muž, který se o víkendu rozhodl zastrašit o jedenáct let starší ženu z Valašských Klobouk. Vybral si způsob vskutku originální. Za pomoci dřevěného luku střílel v osm hodin večer do okna této ženy šípy. Za přestupek mu ve správním řízení hrozí několikatisícová pokuta.

Mladý muž z Valašských Klobouk nejprve házel do okna třicetileté ženy kamínky. Žena zavolala na linku tísňového volání policie. Policisté muže usměrnili a ten odešel domů. Po pouhých třiceti minutách však hlídku policistů z Valašských Klobouk poslal operační důstojník na stejné místo znovu. Tentokrát žena oznámila, že zřejmě tentýž muž střílí do jejího okna šípy. Střelec, který později nadýchal 1,21 promile alkoholu, přiznal, že chtěl ženu zastrašit. Důvodem měly být nevyřešené dřívější spory. Vystřelil asi desetkrát, naštěstí nikomu neublížil ani nic nepoškodil.

Policisté muže zajistili, převezli do policejní cely a po několika hodinách, kdy byl schopen si uvědomit důsledky svého jednání, propustili.

18. prosince 2018, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

1. Pohled na luk a šípy za plotem

1. Pohled na luk a šípy za plotem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem