Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Střet osobního vozidla s nákladním si vyžádal dva lidské životy

KLADENSKO – Okolnostmi tragické události se zabývají kriminalisté. 

K vážné dopravní nehodě osobního vozidla s nákladním, k níž došlo dnes okolo 15. hodiny, na 30. km silnice I. třídy č. 7, v katastru obce Třebíz, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. Střet těchto dvou vozů skončil s tragickými následky. 

Podle dosavadního šetření na místě policisté zjistili, že 52letá řidička se stejně starou spolujezdkyní cestovaly v osobním vozidle ve směru na Louny, přičemž řidička z přesně nezjištěných příčin přejela do protisměru a čelně se střetla s nákladní soupravou. 

Následky dopravní nehody jsou tragické. Po střetu, i přes veškerou snahu záchranářů, podlehla na místě vážným zraněním dvoučlenná posádka z osobního automobilu. 

Touto událostí se zabývají kladenští kriminalisté, kteří u obou zemřelých žen nařídili soudní pitvu a budou zjišťovat veškeré okolnosti dopravní nehody a její příčinu.

Místo dopravní nehody bylo zadokumentováno dronem.

Komunikace byla obousměrně uzavřena po celou dobu záchranářských prací, šetření policie a dokumentace. Před 20. hodinou byla havarovaná vozidla z místa odtažena a poté byl provoz obnoven bez jakýchkoliv omezení.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
26. října 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem