Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Střet motocyklu s vozidlem

Prachatice – Lhenice – Dopravní nehoda si vyžádala těžké zranění motocyklisty, v nemocnici skončila i jeho spolujezdkyně. (Hlasová schránka 974 236 116) 

Dopravní policisté vyjížděli včera po půl šesté večer k dopravní nehodě, ke které došlo na křižovatce hlavní silnice II. třídy číslo 122 s vedlejší pozemní komunikací, v obci Lhenice. Řidička osobního vozidla Hyundai, jedoucí po vedlejší komunikaci, nedala na křižovatce přednost v jízdě řidiči motocyklu BMW, který jel po hlavní silnici, následkem čehož došlo ke střetu vozidla s motocyklem. Při dopravní nehodě utrpěl řidič motocyklu těžké zranění, se kterým byl letecky transportován na traumatologické oddělení do nemocnice. Jeho spolujezdkyně skončila rovněž v nemocnici s přesně nezjištěným zraněním. K dalšímu zranění osob nedošlo. Alkohol u obou řidičů vyloučila orientační dechová zkouška.

Na místo následně dorazil také kompletní výjezd prachatických kriminalistů, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

27. března 2022

Odkazy do noveho okna

DN Lhenice

DN Lhenice 

Detailní náhled

DN Lhenice

DN Lhenice 

Detailní náhled

DN Lhenice

DN Lhenice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem