Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Střet dvou vozidel - AKTUALIZACE - VÝZVA SVĚDKŮM

JABLONEC NAD NISOU - Včera ráno se v ulici Arbesova stala dopravní nehoda, při které došlo ke střetu dvou osobních motorových vozidel. 


Včera ráno v půl osmé se v Jablonci nad Nisou – Mšeně v ulici Arbesova stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem Škoda Octavia vycouvával na vozovku v době, kdy místem projížděla ve směru od přehrady řidička s vozem Peugeot 206 a došlo tak k jejich střetu, a to levým zadním rohem vozidla Škoda Octavia a levým předním bokem Peugeotu 206. Vzhledem k tomu, že nelze vyloučit ani tu skutečnost, že řidič se Škodou Octavia v době střetu stál a řidička s Peugeotem 206 tak narazila do stojícího vozu, celou věc i nadále policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou šetří. Zjišťují tak míru zavinění obou účastníků této dopravní nehody, která se naštěstí obešla bez zranění osob. Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili na místě provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Předběžná výše způsobené škody činí částku 60.000,- Kč.


22. 4. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí


AKTUALIZACE - VÝZVA SVĚDKŮM ze dne 29. 4. 2016:

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody.

nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem