Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Středočeská policie zve na Den složek IZS a koncert Hudby Hradní stráže a Policie ČR

KRAJ - Přijeďte ve středu do Poděbrad. Na lázeňské kolonádě se představí všechny složky IZS, nejen s technikou, ale ukázkami své každodenní práce. Připraven je i hodinový koncert orchestru Hudby Hradní stráže a Policie ČR. 

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje připravilo v souvislosti s 30letým výročím oslav vzniku Policie České republiky prezentační a osvětový den na kolonádě Lázní Poděbrady

„Den s policií a složkami IZS“.


Akce se zúčastní všechny složky Integrovaného záchranného systému, tedy zdravotníci, hasiči a policisté ze Středočeského kraje a představí svou nejnovější techniku a projekty. Nejvíce se však bude prezentovat právě policie, a to nejen nejnovějším vozovým parkem a vybavením, ale také ukázkami činnosti, které jsou každodenní součástí jejich profesního života.

Součástí tohoto dne bude i hodinový koncert věhlasně známého orchestru Hudby Hradní stráže a Policie České republiky se sólistkou Gabrielou Urbánkovou a pod šéfdirigentskou taktovkou plk. MgA. Pavla Blahunka. Koncert je věnován všem – tedy policistům, hasičům i záchranářům, kteří za sebou mají měsíce nelehké práce v souvislosti s pandemií covid-19, ale i občanům, pro které toto období nepatřilo k těm šťastnějším.

Budeme velice rádi, když si uděláte čas a 15. září 2021 přijedete do Poděbrad. A to nejenom podívat se na práci našich záchranných složek, ale poslechnout si i koncert věhlasného policejního orchestru. 

Kdy:                             středa, 15. září 2021
Kde:                             kolonáda Lázně Poděbrady
Čas:                             10:00 - 17:00 hodin
Čas koncertu:             13:00 - 14:00 hodin

 

Program k dispozici zde.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
14. září 2021

 

vytisknout  e-mailem