Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Středeční zpravodajství

Poctivá žena vrátila zapomenuté peníze v bankomatu; Ze dvora zmizel přívěsný vozík; Pomocí odcizené platební karty vybral z účtu peníze  

Poctivá žena vrátila zapomenuté peníze v bankomatu

V minulých dnech jsme veřejnost informovali o případu, kdy si jistý muž vybral v jednom z lounských bankomatů peníze a poté je v podavači zapomněl. Když se pro ně po chvíli vrátil byly pryč. Naštěstí ale měl tento případ šťastný konec. Muž sice krádež peněz policistům nahlásil, ale to nevěděl, že je na pobočku banky přinesla poctivá žena s tím, že je nalezla v podavači. Finanční částka ve výši 10 000 Kč se tak vrátila majiteli. Vzhledem k těmto skutečnostem policisté případ odložili, neboť nedošlo ke spáchání trestného činu. 

Ze dvora zmizel přívěsný vozík

V minulých dnech přelezl neznámý poberta plot u jednoho rodinného domku v Chrastíně, otevřel si neuzamčená kovová vrata a poté ze dvora odcizil přívěsný vozík za osobní automobil. Způsobil tím škodu za 10 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Pomocí odcizené platební karty vybral z účtu peníze

Peněženku s doklady, platební kartou a finanční hotovostí odcizil v minulých dnech na přesně nezjištěném místě v lounské Poděbradově ulici neznámý pachatel. Následně, za pomoci ukradené platební karty, vybral poškozené z účtu peníze. Mladé ženě tak způsobil hmotnou újmu v částce přesahující 14 tisíc korun. Věc šetří policisté jako trestný čin krádeže a trestný čin neoprávněné držení platební karty.

vytisknout  e-mailem