Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středeční pátrací akce

TRUTNOVSKO - Pátrání po paní Vrabcové pokračuje 

Ve středu 14. 11. 2012 se na parkovišti mezi obcemi Žireč a Hřibojedy konala instruktáž k naplánované pátrací akci po pohřešované dvaasedmdesátileté Jolaně Vrabcové, která v průběhu prvního listopadového víkendu odešla z místa svého trvalého pobytu v Palackého ulici čp. 115 neznámo kam, a do dnešního dne se jí nepodařilo vypátrat.
Do pátrací akce se od ranních hodin zapojilo na pět desítek policistů, kteří se zhruba třiceti psovody propátrávali širší okolí Dvora Králové nad Labem. Policistům při hledání pohřešované seniorky vydatně pomáhali psovodi Horské služby, Kynologické brigády a členové Hasičského záchranného sboru. Všem členům pátracích týmů se v průběhu středečního dne podařilo propátrat přes patnáct kilometrů čtverečných obtížně přístupného terénu v okolí celého Dvora Králové nad Labem. Předem vytipovaný patnáctikilometrový prostor byl rozdělen do několika sektorů, které policisté se svými kolegy postupně prohledali. Muži z Hasičského záchranného sboru se svým člunem policistům pomohli s opětovným prohledáním toku Labe ve směru od Dvora Králové nad Labem směrem na Jaroměř.
I přes veškerou snahu všech osob, které se na pátrací akci podílely, nebyla pohřešovaná Jolana Vrabcová nalezena. Dnešního dne 15. 11. 2012 bude pátrací akce v okolí Dvora Králové nad Labem pokračovat.
Za profesionální a osobní přístup každého, kdo se do shora uvedené pátrací akce zapojil, patří ze strany vedení Územního odboru Policie České republiky v Trutnově velké poděkování. 
nprap. Bc. Udo Ertner
15. 11. 2012 v 11:10
Trutnovinky: 
Krkonošský deník:

vytisknout  e-mailem