Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středa ve znamení opilců

TRUTNOVSKO - 3 silně podnapilé osoby policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici. 

alkohol.jpgalkoholPolicisté ze Špindlerova Mlýna si včera po 14. hodině všimli u mostu přes řeku Labe sedící osoby, která nebyla schopna vstát. Dále zjistili, že se jedná o 44letou ženu, která je silně pod vlivem alkoholu a s ní provedená dechová zkouška ukázala hodnotu 4,34 promile! Jelikož svým jednáním v silném sněžení a při teplotě -1 °C bezprostředně ohrožovala svůj život, policisté jí zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici v Hradci Králové.

Dále jsme po 17. hodině na lince 158  přijali oznámení o ležícím muži u prodejny potravin ve Velké Úpě. Policisté z Pece Pod Sněžkou vyrazili neprodleně s ohledem na nepříznivé počasí na místo. U obchodu na zemi ležel silně opilý 46letý muž, který žádným způsobem s policisty nekomunikoval. I jeho jsme s ohledem na jeho ochranu života a zdraví zajistili a dále převezli na záchytku v Hradci Králové.    
 

V neposlední řadě se i trutnovští policisté včera „otočili“  v Hradci Králové. Před 22. hodinou byli přivoláni do nemocnice v Trutnově, odkud nás lékařka požádala o asistenci při převozu agresivní osoby na protialkoholní záchytnou stanici. Jednalo se o nám již „velmi známého“ 31letého muže, který nadýchal 3,65 promile.

por. Pižlová Šárka, DiS.
3. 2. 2022, 10:40   

vytisknout  e-mailem