Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středa na Rychnovsku

Alkohol, sníh na silnicích, parkování v zákazu  

Ve středu 1. prosince měli muži zákona v rychnovském regionu plno práce. Sněhová nadílka a silný nárazový vítr komplikoval cestářům i řidičům život. První prosincový den musela Správa a údržba silnic Rychnov nad Kněžnou nechat uzavřít čtyři silniční úseky kvůli povětrnostním podmínkám. Silnice zůstávají uazvřené až do odvolání.
Uzavírka silnic na Rychnovsku

Vamberští policisté vyjeli včera k dvěma drobnějším karambolům na silnicích ve městě. K první nehodě došlo v dopoledních hodinách. Řidič škodovky se zřejmě plně nevěnoval řízení. Narazil do osobního vozu tovární značky Peugeot, který zastavil, aby dal přednost dalšímu protijedoucímu automobilu. Nehoda se obešla bez zranění.
Krátce před druhou hodinou odpolední skončilo nárazem do stromu další osobní vozidlo na Vamberecku. Řidič automobilu z dosud nejasných příčin sjel do příkopu a svou jízdu ukončil nárazem do kmene stromu.

Hlídka rychnovských policistů dnes ráno v jednu hodinu zastavila při silniční kontrole  osobní vozidlo. Dechová zkouška prokázala, že muž usedl za volant pod vlivem alkoholu.
Alkohol za volantem

Hlídky Obvodního oddělení Policie ČR Rychnov nad Kněžnou řešily včera odpoledne opět neukázněné řidiče, kteří parkují v okolí automobilového závodu v Kvasinách v zónách, kde je stání zakázané. Policisté motoristům udělili řadu pokut.
Kontrola parkování v Kvasinách

Policisté rychnovského obvodního oddělení šetří přečin zanedbání povinné výživy. Otec dvou dcer „zapomněl na svou povinnost“. Od dubna loňského roku až doposud nehradí alimenty. Dluh činí 48.000 korun.

Včera v podvečer silně opilý muž rozbil skleněnou výplň dveří výtahu v jednom z rychnovských panelových domů. Svým jednáním se dopustil přestupku proti majetku. Škoda na dveřích činí 3.000 korun. Rychnovští policisté opilého mladíka eskortovali na Protialkoholní záchytnou stanici do Hradce Králové.
 
nstržm. Šárka Ehlová
2. prosince 2010
 

vytisknout  e-mailem