Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sto tisíc nesplácel

TEPLICE - Pod dvou letech sklapla past; Pozor na své věci... 

Po dvou letech sklapla past
     Až tři roky ve vězení může strávit 25letý muž, který před dvěma roky uzavřel úvěrovou smlouvu na poskytnutí finanční hotovosti ve výši sto tisíc korun.  Nejenže při uzavírání smlouvy uvedl nepravdivé a hrubě zkreslené údaje o svém zaměstnavateli, navíc poskytnutý úvěr nesplácel. Po dvou letech však sklapla past a muž byl obviněn z trestného činu úvěrového podvodu.
 
Pozor na své věci
     I přes stále opakovaná varování policistů, aby si lidé dávali pozor na své věci, jsou někteří občané nepoučitelní. Potvrzuje to případ, kdy neznámý lapka v teplickém supermarketu na prodejní ploše využil nepozornosti poškozené a z nákupního košíku jí odcizil zavěšenou kabelku. V té měla žena mobilní telefon, osobní doklady a peněženku. Celkovou škodu vyčíslila na pět tisíc korun a snad se z krádeže poučila a bude si na své věci dávat v budoucnu větší pozor.
 
Zloděj si moc nepřilepšil
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do prostor sázkové kanceláře v Teplicích Řetenicích. Pokud zloděj očekával tučný lup, zmýlil se. Z provozovny si odnesl jen několik stovek v drobných mincích. Věc je prověřována jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
 
Teplice, 3. 3. 2011, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem