Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Statistiky krádeže věcí z vozidel

Žadatel požádal o informaci týkající se statistik Policie ČR. Zajímal se o kádeže věcí z vozidel za odbobí předešlých tří let na území ČR, dále pak na území Zlínského kraje. 

ODPOVĚĎ:
 
Dne 14. dubna 2010 přijala centrální podatelna Policejního prezidia ČR Vaší žádost o informace podle zákona č. 106/1999 Sb. týkající se statistik kriminality krádeže věcí z automobilů.
 
Statistiky kriminality určené pro potřeby veřejnosti jsou pravidelně zveřejňovány na našich internetových stránkách a to vždy od začátku roku ke konci předešlého měsíce. Statistiku za rok 2009 je tedy třeba hledat v přehledu k 31.12.2009 - v odkaze:
 
http://www.policie.cz/clanek/statisticke-prehledy-kriminality-327216.aspx,
 
za rok 2008v odkaze:
 
http://www.policie.cz/clanek/statisticke-prehledy-kriminality-725362.aspx,
 
statistiky za rok 2007 a starší najdete v archivu starých stránek v odkaze:
 
http://aplikace.mvcr.cz/archiv2008/statistiky/kriminalita.html.
 
V přehledu vyhledejte měsíc, který Vás zajímá, otevřete dole přiložený soubor "Statistiky přehled-VUSC.xls", kde najdete jednotlivé trestné činy – včetně krádeží věcí z vozidel. Dole na stránce jsou pak další listy přehledů za jednotlivé kraje. Krajské ředitelství policie Zlínského kraje bylo zřízeno od 01.01.2010. Do té doby bylo součástí Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. Statistiky za Zlínský kraj jsou tedy součástí statistik za Jihomoravský kraj.
 
Statistiky způsobu provedení jednotlivých trestných činů k dispozici nejsou.


15. 4. 2010

vytisknout  e-mailem