Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Statistika realizovaných správních vyhoštění 06_2019

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

  

              Žadatel požádal o následující informace:

1.   Kolik rozhodnutí o správním vyhoštění bylo vydaných v průběhu měsíce června 2019 na mezinárodních letištních v České republice ? Kolik z těchto rozhodnutí bylo vydaných na vstupu či příletu? Jaká byla státní příslušnost osob, kterým bylo uloženo správní vyhoštění na příletu ? 

2.       Kolik z těchto rozhodnutí bylo uděleno osobám mladším než 18 let ?

3.    Kolika cizincům byl odepřen vstup na mezinárodních letištích v České republice ve smyslu §9 odst.1 zák. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců, v průběhu měsíce června 2019  na mezinárodních letištních v České republice? Jaká byla státní příslušnost osob, kterým byl v uvedeném měsíci odepřen vstup na území ve smyslu §9 odst.1 zák. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na mezinárodních letištních v České republice ? 

4.       Kolik z těchto rozhodnutí bylo uděleno osobám mladším než 18 let ?

5.     Kolik cizinců podalo žádost o udělení mezinárodní ochrany policii na hraničním přechodu ve smyslu §3a odst.1 písm.a) bod 1. zák. o azylu na mezinárodních letištních v České republice v průběhu měsíce června 2019? Jaká byla jejich státní příslušnost ?

6.       Kolik z těchto cizinců bylo osobou mladší než 18 let ?

7.    Kolik cizinců podalo žádost o udělení mezinárodní ochrany policii v přijímacím středisku ve smyslu §3a odst.1 písm.a) bod 2. zák. o azylu na mezinárodních letištních v České republice v průběhu měsíce června 2019? Jaká byla jejich státní příslušnost ?

        8.   Kolik z těchto cizinců bylo osobou mladší než 18 let ?

               Policie České republiky sdělila žadateli následující informace :

               V příloze (excelový soubor) Vám zasíláme požadované statistiky za měsíc červen 2019. K otázce č. 7 a 8. -                      žádosti  o udělení mezinárodní ochrany podané v přijímacím středisku ve smyslu §3a odst. 1 písm. a) bod                      2. zákona o azylu na mezinárodních letištích – tato statistika není ŘSCP sledována, doporučuji se Vám obrátit                 na OAMP MVČR.

              kpt. Bc. Michaela VACKOVÁ, 27. července 2019

 

vytisknout  e-mailem