Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Statistika dopravních nehod za pondělí a úterý

V pondělí vyjížděli severočeští dopravní policisté k řešení 60 dopravních nehod a havárií. Dva lidé byli usmrceni v okrese Liberec. Těžce zraněni byli 2 lidé. Lehké zranění utrpělo 11 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 3 582 000 korun.

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to ve 14 případech. V 8 případech bylo příčinou nehody nedání přednosti v jízdě a ve 3 případech nepřiměřená rychlost. Pod vlivem alkoholu byli 2 viníci dopravních nehod.

Počty nehod v jednotlivých okresech:

ČL

DC

CV

JN

LB

LT

LN

MO

TP

UL

dálniční odd.

6

6

3

2

12

10

1

5

6

9

0

 

 

 

V úterý vyjížděli severočeští dopravní policisté k řešení 41 dopravní nehody a havárie. Nikdo nebyl usmrcen, těžce zraněni byli 2 lidé. Lehké zranění utrpělo 12 osob. Hmotná škoda byla odhadnuta na 1 699 000 korun.

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to v 18 případech. V 10 případech byla příčinou nehody nepřiměřená rychlost a ve 3 případech nedání přednosti v jízdě. Pod vlivem alkoholu byli 2 viníci dopravních nehod.

Počty nehod v jednotlivých okresech: CL – 3, DC – 5, CV - 3, JN - 4, LB – 6, LT - 2, LN – 5, MO - 2, TP - 1, UL – 10, dálniční odd. - 0.

vytisknout  e-mailem