Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Starosta města Aš ocenil pětici policistů

CHEBSKO – Navázal tak na dlouholetou tradici. 

Vitězslav Kokoř, starosta města Aš, ocenil v rámci městského programu prevence kriminality za rok 2022 pětici policistů z obvodního oddělení Aš. Navázal tak na tradici, jelikož uvedené ocenění je místním policistům předáváno již několik let.

Při výběru policistů, kteří mají být v rámci tohoto programu oceněni, bylo postupováno zejména dle kritéria přínosu policisty pro bezpečnostní situaci ve městě Aš a proaktivní přístup k řešení trestných činů, přestupků a zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti.

Poděkování za svou práci a dárkový koš z rukou starosty Vítězslava Kokoře převzali policisté:

nprap. Zdeněk Krátký - policista skupiny dokumentace, který se významnou měrou podílí na objasňování a zpracování spisů tzv. kyberkriminality, jako stále narůstající formy páchání protiprávního jednání v prostředí počítačových sítí.  

prap. Jakub Plavnický - policista prvosledové hlídky, který se významnou měrou podílí na odhalování protiprávního jednání na úseku BESIP ať již v trestně právní rovině, tak v rovině přestupků.

prap. Aleš Kosík - policista prvosledové hlídky, který se významnou měrou podílí na odhalování protiprávního jednání na úseku BESIP ať již v trestně právní rovině, tak v rovině přestupků a dále se významnou měrou podílí na pátrání po hledaných osobách.

nprap. Ladislav Balšánek - policista skupiny dokumentace, který se významnou měrou podílí na zpracování spisů známých  pachatelů zejména ve zkráceném přípravném řízení.

prap. Jan Svoboda - policista prvosledové hlídky, který se významnou měrou podílí na odhalování protiprávního jednání na úseku BESIP ať již v trestně právní rovině, tak v rovině přestupků a dále se významnou měrou podílí na pátrání po hledaných osobách.

mjr. Jakub Kopřiva
8. 12. 2022

Odkazy do noveho okna

Předání ocenění

Předání ocenění 

Detailní náhled

Předání ocenění

Předání ocenění 

Detailní náhled

Předání ocenění

Předání ocenění 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem