Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stánek vykradl recidivista

DĚČÍNSKO - Dvakrát se vloupal do stejného kiosku; Povedený pracant... 

Stánek vykradl recidivista

     Rumburští policisté dopadli podezřelého, který se v červenci vloupal do kiosku na terase restaurace. Odnesl si hifi soupravu a způsobil škodu asi 1 600 korun. Za týden se na místo činu vrátil a opět se do stánku vloupal, v tomto případě odcizil tři lahve s alkoholem a několik lahví s vodou. Policisté ustanovili totožnost 36letého recidivisty, který už byl v minulosti 15krát odsouzen a u výslechu se k vloupáním přiznal, včera mu sdělili podezření z přečinu krádeže, za který by ho mohl soudce poslat až na tři roky za mříže.

Povedený pracant

     Až dvouleté vězení hrozí 22letému muži, který v Rumburku ukradl bourací kladivo v hodnotě šest a půl tisíc korun. Se svěřeným nářadím pracoval na rekonstrukci domu, najednou s prací přestal, kladivo si dal do batohu a ze stavby odešel, nářadí pak prodal na ulici. Policisté mu sdělili podezření z přečinu krádeže, pachatel je vyšetřován na svobodě.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se ve Šluknově vloupal do zaparkovaného auta. Zloděj vnikl na zahradu u domu, kde vozidlo stálo a odcizil z něj peněženku s doklady a finanční hotovostí. Pokud se podaří ustanovit lapkovu totožnost, hrozí mu za přečin krádeže až dvouleté vězení.

26. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem