Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Stalo se - 29. 8. 2008

“Až se ucho utrhne”, Poškozený jaguar, “Do školy brzy!” 

  1. “Až se ucho utrhne”
  2. Poškozený jaguar
  3. “Do školy brzy!”

Policejní komisař podal dne 28.8.2008 podnět k vzetí do vazby 21letého obviněného. Muži je zřejmě “souzena” majetková trestná činnost. Policisté pohotovostního pořádkového odboru jej zadrželi 21.6.2008, krátce před 03.00 hodinou, v Ostravě-Hrabůvce. Mladík měl vypáčit zámek motorového vozidla zn. Fiat Tipo, vozidlo prohledat a způsobit tak škodu přesahující 1700 korun. Ve vozidle nic neodcizil.
Dále dne 28.8.2008, kolem 07.25 hodin, měl odcizit v prodejně na Jugoslávské ulici, v Ostravě-Zábřehu, oplatky v hodnotě 17 korun. Oplatky ukryl pod oděv a prošel prostorem pokladen bez zaplacení. Opět byl zadržen.
Krádeže páchá obviněný i přes existenci dvou pravomocných rozsudků Okresního soudu v Ostravě, kterými byl odsouzen právě pro trestné činy krádeže. Prvním rozsudkem byl odsouzen k trestu odnětí svobody v trvání deseti měsíců. Druhým byl odsouzen k souhrnému trestu šestnáci měsíců odnětí svobody.
Muži bylo dne 28.8.2008 znovu sděleno obvinění pro trestný čin krádeže. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest nebo propadnutí věci.

vytisknout  e-mailem