Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Stalo se 15. 12. 2008

“Pobodala muže” 

Policejní komisař sdělil dne 14.12.2008 obvinění 22leté ženě z Ostravy-Poruby pro trestný čin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Tři mladí lidé oslavovali svátek dne 13.12.2008 a popíjeli vodku. Když došel první litr měl jít jeden z účastníků zakoupit další láhev vodky. Kráce před půlnocí (konkrétně od 23.50 hodin) se pak oslava “zvrhla” v hádku mezi kamarády, 22letou ženou a 21letým mužem. Muž měl po verbální rozepři ženu fyzicky napadnout opakovanými údery dlaní do obličeje, po ženě měl hodit také sklenici a popelník. Žena ve snaze “odrazit” útoky uchopila kuchyňský nůž, zasunutý v dřevěném “špalku” na pracovní desce kuchyňské linky, a opakovaně muže bodla do břicha, zad a levé nohy. Pobodáním muži způsobila dosud blíže nespecifikovaná bodnořezná zranění. Muž byl po ošetření hospitalizován v Městské nemocnici v Ostravě-Fifejdách.
Dechová zkouška “útočnice” vykázala hodnotu 1,28 promile alkoholu. Třetí zúčastněná, 22letá žena, toho zřejmě vypila poměrně víc. Její dechová zkouška stanovila hodnotu 2,18 promile alkoholu.
Útočící žena byla zadržena. Policisté detailně ohledali místo činu, zúčastněné osoby podaly vysvětlení, policejní komisař zahájil trestní stíhání 22leté ženy. Hrozí jí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

vytisknout  e-mailem