Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Srpnové kontroly na silnicích jižně od Prahy

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z územního odboru budou i v tomto měsíci dohlížet na dodržování pravidel silničního provozu. 

Například do celorepublikových dopravně bezpečnostních akcí, které proběhly i v lokalitách územního odboru Praha venkov-JIH ve dnech 8. a 12. srpna, se zapojili také policisté z dopravního inspektorátu, kteří se při silničních kontrolách především zaměřili na dodržování zákonem stanovených maximálních povolených rychlostních limitů v obci i mimo ni, jakož i dalších obecně platných ustanovení zákona o provozu na pozemních komunikacích a dalších předpisů souvisejících s provozem na pozemních komunikacích. DBA rychlost 2.

V průběhu zmiňovaných akcí policejní hlídky zkontrolovaly čtyřicet motorových vozidel, kdy z devíti zjištěných dopravních přestupků zaznamenaly i pět případů, a to v souvislosti s překročením povolené maximální rychlosti ze strany řidičů motorových vozidel.   

Policisté z územního odboru se budou i v následujícím období letošního roku věnovat kontrolám na pozemních komunikacích a zajišťovat tak bezpečnost a plynulost silničního provozu.





por. Bc. Zdeněk Chalupa
komisař oddělení tisku a prevence
15. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

DBA rychlost 1.

DBA rychlost 1. 

Detailní náhled

DBA rychlost 2.

DBA rychlost 2. 

Detailní náhled

DBA rychlost 3.

DBA rychlost 3. 

Detailní náhled

DBA rychlost 4.

DBA rychlost 4. 

Detailní náhled

DBA rychlost 5.

DBA rychlost 5. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem