Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Srazilo chodce auto?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V pátek 10. května 2019 v 07:48 hodin došlo v Hodoníně v ulici Brandlova ke zranění chodce. Čtyřiasedmdesátiletý chodec přecházel po vyznačeném přechodu poblíž nákupního domu Rozmarýnek. V době, kdy byl uprostřed přechodu, se pravděpodobně zalekl blížícího se vozidla Škoda Fabia, které zastavovalo před přechodem pro chodce. Chodec upadl na vozovku a způsobil si zranění, se kterým byl ošetřen v nemocnici. Policisté nyní zjišťují, zda nemohlo dojít ke střetu vozidla s chodcem. K tomu potřebují svědectví možných svědků, kteří událost mohli vidět.
  • V noci pátek 3. května 2019 došlo v Kyjově v ulici Svatoborská k poškození vozidla. Zatím nezjištěný řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a při jízdě narazil do stojícího vozidla Subaru Forester na nájezdu před domem č.p. 741/86. Tento řidič po nehodě odjel z místa pryč, aniž by celou záležitost nějak řešil.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by k nim informace. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 16. 5. 2019

Odkazy do noveho okna

Hodonín

Hodonín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem