Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Srazili zvěř

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pozor na zvěř za snížené viditelnosti! 

Během víkendových dnů vyjížděli dopravní policisté ke třem nehodám. Jejich účastníkem byla ve všech případech divoká zvěř. Bohužel na ni žádné příkazy a zákazy o přecházení silnice neplatí. Proto nezbývá nic jiného, než být při jízdě za snížené viditelnosti opatrný a obezřetný!

Zřejmě srna vběhla v pátek večer do jízdní dráhy sedmadvacetiletému řidiči Peugeotu ve chvíli, kdy jel od Bystřice pod Lopeníkem na Starý Hrozenkov. Zvěř po srážce odběhla a nebyla dohledána. Škoda na autě je předběžně odhadnuta na sto tisíc korun.

Včera ráno kolem čtvrté hodiny jel osmadvacetiletý řidič Fabie od Starého Města na Velehrad. Před odbočkou na Modrou mu z pravé strany vběhla přímo před auto liška. V té chvíli už nešlo srážce zabránit. Oprava vozu se odhaduje na šest tisíc korun.

Poslední nehodu zaprotokolovali dopravní policisté včera navečer mezi Kunovicemi a Hlukem. Třiadvacetiletá řidička Opelu se v těchto místech střetla se srnou. Ta jí nečekaně vběhla před auto z levé strany. V tomto případě se škoda vyšplhala na dvacet čtyři tisíc korun.

Při nehodách naštěstí nedošlo k žádnému zranění osob. U všech řidičů byl alkohol vyloučen dechovou zkouškou. O sražené zvěři byli informováni členi Českého mysliveckého svazu, kteří se postarali o jejich odvoz.

15. prosince, nprap. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

nehody se zvěří

nehody se zvěří 

Detailní náhled

nehody se zvěří (1)

nehody se zvěří (1) 

Detailní náhled

nehody se zvěří (2)

nehody se zvěří (2) 

Detailní náhled

nehody se zvěří (3)

nehody se zvěří (3) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem