Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Srazil cyklistu a ujel

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 2. září 2016 v 10:45 hodin se v Hodoníně v ulici Brněnská stala dopravní nehoda s účastí cyklisty. V místě přemostění silnice I/55 jel cyklista směrem do centra města. V době, kdy přejížděl čtyřproudovou komunikaci směrem vlevo, aby najel na chodník, narazilo do jízdního kola zatím nezjištěné vozidlo. Mělo by se jednat o vozidlo typu SUV, bílé barvy. Po nárazu upadl cyklista na chodník a způsobil si zranění. Neznámý řidič z místa nehody odjel.
  2. V neděli 11. září 2016 v 15:19 hodin došlo v Hodoníně na křižovatce ulic Žižkova a Smetanova k dopravní nehodě. Zatím nezjištěný řidič stříbrného, příp. kávového osobního vozidla nerespektoval dopravní značku "Stůj, dej přednost v jízdě." Z vedlejší komunikace vjel do křižovatky a nedal přednost v jízdě zprava přijíždějícímu motocyklistovi a bezprostředně jej ohrozil. Motocyklista reagoval prudkým brzděním a aby zabránil střetu, položil motocykl na levou stranu. Ke kontaktu motocyklu a vozidla nedošlo. Řidič nezjištěného vozidla po dopravní nehodě bez zastavení pokračoval v jízdě po ulici Žižkova směrem k ulici Na Výhonu.
  3. V sobotu 17. září v době od 13:00 do 22:30 hodin došlo v Hodoníně na Masarykově náměstí poblíž budovy České Pojišťovny k poškození zaparkovaného vozidla. Doposud neustanovený řidič osobního vozidla narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot 508. Nezjištěný řidič po nehodě odjel z místa pryč, aniž by na sebe zanechal kontakt nebo chtěl celou věc nějak dále řešit.
  4. Ve středu 21. září v době od 15:00 do 15:25 hodin došlo v Ratíškovicích na parkovišti u kostela k poškození zaparkovaného vozidla. Doposud neustanovený řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení a při couvání z kolmého stání parkoviště narazil do zadního blatníku stojícího vozidla Audi A3. Neznámý řidič po nehodě odjel.

Policisté k řádnému objasnění nehod hledají případné svědky, kteří by mohli popsat situaci krátce před nehodou, případně samotný nehodový děj. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 22. 9. 2016

vytisknout  e-mailem