Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sražená chodkyně zemřela

ÚSTÍ NAD LABEM - Sražená chodkyně, přecházející silnice mezi projíždějícími auty, zemřela. 

Včera v ranních hodinách na frekventované komunikci v ulici Pražská (v části obec Vaňov) došlo k dopravní nehodě mezi vozidlem Peugot 106 a 69letou chodkyní. Chodkyně přecházela komunikaci mezi projíždějícími vozidly, kdy následně byla sražena a s těžkým zraněním převezena RZS do nemocnice. V nemocnici bohužel na následky zranění po několika hodinách zemřela.

Mladík napadl strážníka
Policejní komisař sdělil obvinění 20letému mladíkovi z trestného činu Násilí proti úřední osobě. Obviněný dne 23.11. ve večerních hodinách fyzicky napadl krásnobřezenského strážníka, který jej kontroloval. Následně byl eskortován do cely předběžného zařízení, kde mu policisté naměřili 2,28 promile alkoholu v dechu. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 4 let.
 

Vloupání do zahradních chat
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci na Střekově v ulici Novoveská vloupal do tří rekreačních chat, kdy ze dvou z nich  odcizil smaltová kamna, fólii proti mrazu, vařič, PB láhev a zahradní nůžky. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 5 tisíck orun.

Nepozorné ženě zmizela kabelka
Zlodějíček včera v odpoledních hodinách ve všebořickém supremarketu využil nepozornosti nakupující ženy a z háčku na košíku jí odcizil kabelku s pěněženkou, finanční hotovostí, doklady a mobilním telefonem. Poškozené tak vznikla škoda kolem 3 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.11.2010 

vytisknout  e-mailem