Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Spustila požární poplach

KROMĚŘÍŽSKO: Z obchodního domu v Kroměříži muselo být evakuováno zhruba padesát osob. 

V pátek odpoledne krátce po půl sedmé se nákupním centrem v Kroměříži rozezněl požární hlásič. Lidé, kteří v tu dobu právě nakupovali, tak byli nuceni budovu neodkladně opustit. Na místo ihned vyjeli hasiči a policisté.

Vestibul ale nechtěla opustit osmatřicetiletá žena. Byla velmi agresívní a slovně i fyzicky napadala osoby, které z důvodu evakuace opouštěly obchodní dům. Nakonec agresorku zpacifikovali zaměstnanec obchodu, kterého žena rovněž fyzicky napadla, a jeden ze zákazníků. Vzápětí na místo dorazila policejní hlídka, která si ženu převzala. U výtržnice jsme provedli dechovou zkoušku na alkohol, ta byla negativní. Zato tester na drogy odhalil užití pervitinu a marihuany. Po chvíli se výtržnice policistům přiznala, že požární hlásiče rozbila ona. Rozzlobilo ji totiž, že jí z automatu nevypadla žvýkačka ani peníze, které do něj vhodila. Protože hrozilo, že by mohla ve svém jednání pokračovat, skončila na protialkoholní záchytné stanici.   

Případem se stále zabývají policisté z kroměřížského obvodního oddělení. Žena je podezřelá z trestných činů výtržnictví a šíření poplašné zprávy, za což jí hrozí až tříleté vězení.

13. ledna 2020, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem