Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Sprejeři poškodili fasádu

Posprejováním byly poškozeny dveře a fasáda domu 

     V době mezi 17. až 18. červencem 2012  neznámý pachatel poškodil za užití sprejů dům v Kladně v Dánské ulici. Tento dosud neznámý pachatel posprejováním fasády, vstupních dveří a soklů způsobil předběžnou škodu ve výši 10 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci. 

20. července 2012

nprap.Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Vloupání do garáže - v ranních hodinách dne 19.7.2012 bylo oznámeno na linku 158 vloupání do garáže v obci Otvovice na Velvarsku. Neznámý pachatel zde po překonání vrat vnikl na pozemek a následně se vloupal do garáže. Odtud poté odcizil jízdní kola a vybavení. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 35 400,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do novostavby - v době mezi 18. až 19.7.2012 v Zahradní ulici v obci Doksy vnikl neznámý pachatel na parcelu novostavby. Z místa následně odcizil 10 kusů střešních tašek, přičemž způsobil poškození 3 tašek a folie. Dále odcizil hrubé rozvody vytápění cca 80 m měděných  trubek. Celkem způsobená škoda činí 30 000,-Kč. Policie případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

 

vytisknout  e-mailem