Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sprcha ho přišla draho

TEPLICE - Krádež ve sklepě, Nový obchod láká i zloděje.. 

Sprcha ho přišla draho
 
Na sobotní noc v Teplicích nebude vzpomínat v dobrém německý občan. Ten si pozval na hotelový pokoj neznámou dívku, která využila chvíle, kdy se poškozený sprchoval v koupelně a z kapsy kalhot mu odcizila peněženku s finanční hotovostí 400,- Eur a doklady. Poté ho na pokoji uzamkla a odešla. Jelikož okradený muž neznal totožnost dívky, pátrají nyní policisté po neznámé zlodějce.
 

Ve sklepě ho načapal majitel

 K pokusu krádeže došlo v domě v centru Teplic. 24letý muž se vydal na lup do sklepních prostor, kdy za použití paklíče vnikl do domu, kde využil odemčených sklepních dveří a vnikl do sklepní kóje, kterou prohledal a odcizil pár gumových pracovních rukavic. Poté se přesunul do další kóje, kde byl však přistižen majitelem . Na policejní stanici mu pak bylo sděleno podezření z krádeže vloupáním.
 

Nový obchod láká i zloděje

Nově otevřený obchod pro kutily v Teplicích zaznamenali vedle nakupujících i známí zlodějové. Jeden z nich si v sobotu po poledni na prodejní ploše strčil pod bundu gola sadu v hodnotě 1800,-Kč a poté prošel pokladnou bez zaplacení. Přivolaní policisté zjistili, že je to už zkušený kriminálník, který před nedávnem vyšel z vězení. Na konto mu tak přibyla další krádež.
 
 
Teplice, 7. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem