Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policie žádá veřejnost o pomoc

při šetření dvou závažných dopravních nehod 

Dopravní nehoda s těžkým zraněním
 
Policejní komisař územního odboru Služby kriminální policie a vyšetřování v Chrudimi žádá občany o spolupráci při pátrání po neznámém řidiči, který dne 21.6.2009 kolem jedné hodiny v noci v Třemošnici v ulici 1.Máje  těžce zranil muže.
Muž ležel na chodníku a nohy měl částečně natažené ve vozovce. Neznámý řidič na místě nezastavil a neposkytl zraněnému první pomoc. Z místa dopravní nehody ujel. Dle zjištěných skutečností se v neznámém vozidle nacházel i spolujezdec. Tímto se obracíme přímo na neznámého spolujezdce, aby policii poskytl důležité informace k této nehodě.
Dále naléhavě žádáme případné svědky, aby informace týkající se nehody či neznámého řidiče sdělili na kterékoliv policejní služebně či zavolali na bezplatnou linku 158. Volat mohou i na mobilní telefon 776015822.
Víkendové dopravní nehody (22.6.2009)
 
 
Smrtelná dopravní nehoda
 
O pomoc žádáme veřejnost i v případě smrtelné dopravní nehody, která se stala dne 18. června 2009 v 15:35 před nemocnicí v Chrudimi. Řidička osobního vozidla Renault při couvání zřejmě přehlédla 63letou chodkyni, kterou vozidlem porazila. Chodkyně utrpěla těžké zranění, kterému v nemocnici podlehla.
I v tomto případě žádáme svědky, aby své informace sdělili na kterékoliv policejní služebně, nebo zavolali na bezplatnou linku 158 nebo na mobilní telefon 776015822.
Řidička porazila chodkyni

nprap. Věra Hamáčková
1.7.2009

vytisknout  e-mailem