Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Řidiči od nehod ujíždějí čím dále častěji 

Dopravní policie v Chrudimi se obrací na veřejnost o pomoc při zjišťování viníků níže uvedených dopravních nehod. Svědci mohou volat na bezplatnou linku 158 nebo na Skupinu dopravních nehod v Chrudimi 974 572 251.
 
Dne 8.5.2009 v 1:30 v Heřmanově Městci v ulici 5. Května řidič s vozidlem Škoda Octavia jedoucí ve směru od Čáslavi, reagoval na náhlé vběhnutí neznámého chodce z chodníku tak, že strhl řízení vlevo. Najel na středový vyvýšený ostrůvek, kde narazil do dopravní značky. Přitom poškodil své vozidlo, které odstavil na přilehlém parkovišti. Ke střetu s chodcem nedošlo. Způsobená škoda činí 103.000 Kč.
Policie pátrá po neznámém chodci.
 
 
Dne 18.5.2009 v 6:30 v Chrudimi v Poděbradově ulici, před Krajskou veterinární správou dosud nezjištěný řidič narazil do zaparkovaného automobilu Škoda Fabia, které poškodil.  Způsobená škoda činí 5.000 Kč.
 
 
Dne 22.5.2009 v 15:30 v Chroustovicích v ulici Turovská neznámý řidič nesledoval situaci v silničním provozu a pravděpodobně při couvání bočně zachytil o zaparkované nákladní vozidlo Renault Kangoo, které poškodil. Z místa nehody ujel. Způsobil škodu ve výši 1.000 Kč.
 
 
 
Dne 23.5.2009 v 1:35 v katastru obce Dřenice u zahrady domu čp. 90, nezjištěný řidič osobního vozidla při průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dopravní značky. Ta byla nárazem odražena na oplocení zahrady, přičemž došlo k poškození oplocení. Řidič po dopravní nehodě ihned ujel. Způsobená škoda činí 7.000 Kč.
 
 
Dne 23.5.2009 v 1:00 v Chrudimi v ulici Čáslavská u Vaňkových školek dosud nezjištěný řidič osobního vozidla Škoda Forman nesledoval situaci v silničním provozu, nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a nejdříve najel na pravý okraj komunikace a následně na pravý obrubník. Poté přejel do protisměrného pruhu a sjel na levou krajnici a dále do silničního příkopu. Zde narazil nejprve do oplocení chaty a pak vozidlo sjelo na střechu chaty. Zůstalo uvízlé v křoví. Celková škoda na vozidle a oplocení a chatě činí 90.000 Kč.
 
 
Dne 22.5.2009 v 23:00 v Chrudimi v ulici Okružní ( místní část Markovice) nezjištěný řidič nezvládl v levotočivé zatáčce řízení vozidla, vozidlo se dostalo do smyku a vyjelo mimo komunikaci na přilehlé parkoviště. Pak vjelo do okrasných dřevin a zpět na silnici. Při vyjíždění  na silnici poškodil řidič dopravní značku a označník soukromého pozemku. Způsobená škoda činí 8.000 Kč.
 
nprap. Věra Hamáčková
28.5.2009
 
 

vytisknout  e-mailem