Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zadržen při krádeži

Pachatelé zcizili ledvinku s finanční hotovostíi 

   V odpoledních hodinách dne 18. prosince 2012 bylo oznámeno na linku 158 poškozeným, že mu dva muži ze skladu obchodu ve Slaném v Třebízského ulici odcizili peněženku s doklady a finanční hotovostí. Jakmile 65 letý  majitel uviděl, že mu dva pachatelé kradou ledvinku již se zmíněným obsahem, vyběhl za zloději a jednoho z nich se mu podařilo na místě zadržet.  Na místo činu se ihned dostavila policejní hlídka, která si lupiče převzala a poškozenému byla vrácena ledvinka i s finanční hotovostí necelých  31 000,-Kč.  Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 57 letého muže z okresu Louny. S pachatelem byly provedeny prvotní a procesní úkony a následně byl eskortován do policejní cely. Následující den byl propuštěn a bylo mu sděleno podezření ve zkráceném přípravném řízení ze spáchání přečinu krádeže. Po druhém z pachatelů policisté intenzivně pátrají.

21. prosince 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy 

Požár kontejnerů - dne 20. prosince 2012 krátce před 4. hodinou dosud neznámý pachatel založil požár konterjnerůl v obci Makotřasy na Kladensku u hlavní komunikace. Svým jednáním poškodil dva kusy kontejnerů na plastový odpad. Na místo byl přivolán HZS, který požár uhasil. Téhož dne tentokrát před 5. hodinou založil pachatel požár jednoho kontejneru na papírový odpad a dvou kontejnerů na plastový odpad  před restauračním zařízením v Opletalově ulici v obci Hřebeč. Opět byl na místo  přivolán HZS, který požár zneškodnil a vyšetřovatel potvrdil, že se v obou případech jedná o úmyslné založení požáru. Celkem způsobená škoda činí 40 000,-Kč. Policie případ prošetřuje a po pachateli pátrá.

Odcizení materiálu - v době mezi 19. až 20. prosincem 2012 po překonání oplocení vnikl neznámý pachatel do prostor firmy v Kladně v ul. U Borovin a následně odcizil 15 kusů motorů o váze cca 100 kg za 1 kus a dále byly zcizeny 4 pytle hliníkového odpadu. Vzniklá škoda činí 10 000,-Kč.Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

 

 

vytisknout  e-mailem