Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržnictví v restauraci

Kladensko - K hromadnému fyzickému napadení došlo mezi hosty restaurace ve Stochově. 

     Dne 8. listopadu 2013 po 22. hodině došlo v prostorách restaurace v ulici J. Šípka ve Stochově k hromadnému vzájemnému fyzickému napadení mezi deseti návštěvníky. Při fyzickém napadení byli zraněni dva muži ve věku 32 a 19 let. Dne 12. listopadu 2013 na základě vyhodnocení důkazů byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin výtržnictví. V současné době policisté provádějí šetření s podezřelými osobami.

13. listopadu 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z okresu Kladno

Nález dokladů - dne 7. listopadu 2013 bylo přijato oznámení na policení služebně v Kladně od městských strážníků, že v ulici V. Rabase se v kontejneru nachází  několik dokladů, peněženek, platebních karet a různých drobných písemností. Policie věci zajistila a zaevidovala. Policejním šetřením bylo zjištěno, že některé tyto doklady jsou vedeny jako odcizené, a to nejen v Kladně, ale také v městě Slaný a Beroun. Nyní probíhá další šetření k tomuto případu.

Neoprávněný odběr elektřiny - na linku158 bylo oznámeno  dne 11. listopadu 2013, že při provádění kontroly odběrného místa v obci Třebíz bylo zjištěno, že zde dochází k neoprávněnému odběru elektřiny z jednoho z rodinných domů. Podezřelým pachatelem trestného činu krádeže je v současné době majitel elektroměru, který zde bydli v pronájmu Způsobená škoda nebyla dosud vyčíslena. 

Krádež nářadí - dne 11. listopadu 2013 bylo oznámeno na linku 158, že dosud neznámý pachatel z dílny domu v obci Slaný - Otruby, odcizil různé elektrické nářadí a jízdní kolo. Vzniklá škoda činí 27 000,-Kč a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do dílny - předběžnou škodu 27400,-Kč způsobil neznámý pachatel, který se vloupal do dílny ve Slaném v Ouvalově ulcii a následně zde odcizil kabely, náhradní díly a nářadí. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže a dne 11. listopadu 2013 byl oznámen na linku 158.

Odcizení nářadí - v době mezi 10. a 11. listopadem 2013 neznámý pachatel překonal oplocení pozemku rodinného domu v obci Makotřasy a poté vnikl do zde zaparkovaného vozidla VW Transporter, odkud odcizil lisovačku na trubky a bourací kladivo. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 44 500,-Kč.

 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem