Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržnictví v obchodním domě

Policisté prošetřují dva případy výtržnictví agresivních mužů, kteří fyzicky napadli spoluobčany. 

     Dne 18. června 2011 v odpoledních hodinách v obchodním domě v Kladně v Americké ulici v prostoru samoobluslužných pokladen předběhl muž zákazníky ve frontě. Po upozornění jedním z čekajících u pokladen, předbíhající muž zareagoval tak. že 18 letého muže fyzicky napadl úderem do obličeje, kdy při bránění došlo u poškozeného k zranění pravé ruky. Na místo se dostavily policejní hlídky. Podezřelý výtržník se však už v obchodním domě nenacházel. Policisté vyjeli pátrat do přilehlých  ulic v okolí obchodního domu po podezřelém muži. Na základě zjištěných informací a intenzivním policejním šetřením byl na nedaleké benzinové čerpací stanici podezřelý muž se svým společníkem policejní hlídkou ztotožněn a byli vyzváni k podání vysvětlení  na policejní služebně, kam byli převezeni služebním vozidlem. Po provedení prvotních a procesních úkonů byli oba muži propuštěni. Případ je veden ve zkráceném přípravném řízení a 20 letý mladík z Kladna je v současné době podezřelý  z tresného činu výtržnictví.

     Po 22. hodině dne 18. června 2011 v Kladně v Americké ulici na parkovišti před obchodním domem došlo k výtržnictví. Po vzájemné  slovní potyčce mezi dvěma muži,  28 letý muž z okresu Karlovy Vary fyzicky napadl úderem hlavy do obličeje 33 letého muže z Kladna, čímž utrpěl zranění nosu. Dále tento podezřelý muž při vyjíždění z parkoviště v danou dobu při řízení osobního vozidla Ford Focus najel přední částí vozu do právě procházejícího 55 letého muže z Kladenska. Poškozený muž nebyl zraněn. Podezřelý 28 letý  muž byl policejní hlídkou převezen na policejní služebnu k výslechu. Po provedení úkonů byl propuštěn, Policisté tento případ šetří ve zkráceném přípravném řízení jako podezření z trestného činu výtržnictví.

20. června 2011

nprap. Jana Šteinerová

 

Kladenští policisté šetří další případy

Krádež zahradního nábytku - v dopoledních hodinách dne 18. června 2011 neznámý pachatel odcizil z uzamčené oplocené zahrádky restaurace v Nouzově zahradní nábytek a slunečníky. Předběžná škoda byla vyčíslena na 80 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.   

Vloupání do garáže - v době mezi 16. až 17. červnem 2011 došlo k vloupání do garáže v Kladně v ulici Kolmistrova. Neznámý pachatel po použití násilí vnikl do garáže odkud následně odcizil  náhradní díly k motocyklům, různé oblečení na motocykly, el. nářadí a motocykly. Vzniklá škoda činila cca 313 000,-Kč, z toho škoda způsobená poškozením byla ve výši necelých 5 000,-Kč . Policisté případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním.

 

vytisknout  e-mailem