Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výroba a distribuce drog

A další případy z policejní svodky. 

 
Včera zahájila vyšetřovatelka kladenské kriminální policie trestní stíhání osmatřicetileté ženy z Kladna. Ta je podezřelá z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Toho se dopustila tím, že od roku 2012 do svého zadržení, které proběhlo včera, tj. 14. 3. 2013, v městě Kladně v bytě svého kamaráda, opakovaně vyráběla drogu pervitin, kterou z části používala pro svoji potřebu a z části distribuovala dalším osobám z řad toxikomanů. Za výše uvedený trestný čin hrozí obviněné ženě trest odnětí svobody až na pět let.
 
Napadení na ubytovně
V úterý oznámil na Obvodní oddělení Kladno – město jeden z nájemníků ubytovny v Kladně v ulici Vašatova, že osmačtyřicetiletý muž, obývající také toto ubytovací zařízení, je v silně podnapilém stavu a fyzicky napadá svého syna a vyhrožuje i ostatním nájemníkům, že je postřílí. Jeho útok vyvrcholil napadením oznamovatele, kterému způsobil tržnou ránu na hlavě. Toto zranění si vyžádalo lékařské ošetření. Policisté případ zatím prošetřují jako podezření z trestného činu nebezpečné vyhrožování a výtržník může být potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
 
Zloděj je zřejmě náruživý čtenář
Minulý víkend zatím nezjištěný pachatel přestřihl visací zámky u dvou kovových boxů na noviny, které se nacházejí na parkovišti u bočního vchodu obchodního domu ve Slaném v ulici Ouvalova. Z těch následně odcizil dosud nezjištěné množství novin, časopisů a jiného periodického tisku za cca čtyři tisíce korun. Poškozením vznikla škoda 500,- Kč.
 
Auto není trezor
Deset minut stačilo zloději, aby se vloupal do zaparkovaného vozidla. Ke krádeži došlo včera v pozdním odpoledni v obci Lidice v ulici Josefa Stříbrného. Z vozidla zatím neznámý pachatel odcizil látkovou tašku s věcmi. Hodnotu odcizených věcí devětatřicetiletý majitel vyčíslil na více jak osm tisíc korun. Poškozením bočního okénka vznikla škoda 2.000,- Kč.
 
Pátrání po vozidle
Kladenští policisté pátrají po vozidle tovární značky Škoda Octavia, rz 2SF5008, šedá metalíza. To majitel zaparkoval včera v půl desáté dopoledne na parkovišti v Kladně na náměstí Sítná. Když se po hodině na místo vrátil, svůj automobil už nenalezl. Škoda byla vyčíslena na sedmdesát tisíc korun.
 
Okradená seniorka
V minulých dech jsme informovali veřejnost, že v městě Kladně byli na ulici za bílého dne okradeni starší muži. Bohužel včera se stala obětí zlodějky i devadesátiletá seniorka. Tu zastavila neznámá žena u pošty v Kladně v ulici Vrchlického. Zapředla s ní hovor a v nestřežený okamžik jí z kabelky odcizila mobilní telefon zn. Aligator.
Opět proto upozorňujeme zejména starší spoluobčany na tyto pouliční zloděje a nabádáme k zvýšené opatrnosti!
 
Opatření hokej
Včera od 16. hodiny bylo provedeno opatření k zajištění veřejného pořádku při utkání čtvrtfinále play off extraligy mezi tými HC RYtíři Kladno a HC Slavia Praha. Byli nasazeni policisté Pořádková jednotky Kladno, policisté SKPV, policisté pořádkové policie a služební kynologové. Během opatření nedošlo k narušení veřejného pořádku ani k mimořádné události.
 
nprap. Michaela Nováková
15.3.2013
 

vytisknout  e-mailem