Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Víkendové události

Bouralo se a kradlo bez ohledu na počasí 

 

     Dne 6. ledna dvě hodiny po půlnoci havaroval řidič s vozidlem Suzuki. Ve směru od Milína na namrzlé vozovce uvedl vozidlo do smyku a havaroval do travnatého svahu, odrazil se a přetočil. Alkohol na místě nebyl zjištěn. Řidič utrpěl lehčí poranění a byl ošetřen. Škoda je 40 tisíc korun.


 

     V pátek šestého ledna kolem sedmé ráno chtěl pětapadesátiletou ženu na Příbrami IV připravit o její kabelku neznámý lupič. Nepočítal s odporem ženy, která se své kabelky nehodlala vzdát. O kabelku se přetahovali, žena uklouzla a spadla, kabelku však nepustila. Když začala křičet, lupič svého jednání zanechal a utekl. Žena utrpěla pádem tržnou ránu na hlavě.


 

     Řidička Seatu Altea nedala přednost v jízdě na tříramenné křižovatce Skalka na sjezdu na silnici I/4. Dne 6. ledna odpoledne chtěla odbočit a přehlédla protijedoucí vozidlo. Došlo k čelnímu střetu, přičemž utrpěla pohmoždění krku. Alkohol na místě nebyl zjištěn. Způsobená škoda je 105 tisíc korun.


 

     Dne 7. ledna založil kdosi úmyslně požár kontejneru. Hořelo na Dobříši – Brodce. Škoda na plastovém odpadkovém kontejneru na sběrný odpad činí 15 tisíc korun.


 

     Dne 7. ledna odcizil kdosi neznámý z parcely na Dobříšsku-Nová Ves pod Pleší čtyři kusy zabetonovaných kůlů, které sloužily jako hranice pozemku. Tři kůly byly vyvráceny a jeden byl uříznut. Celková škoda je 8 tisíc korun


 

     Dne 8. ledna byl za bývalým statkem u lesa ve Staré Huti nalezen nevybuchlý granát. Přivolaný pyrotechnik určil původ granátu z druhé světové války a převezl ho k likvidaci.


 

                                                                                                       Dne 9. ledna 2012  por. Bc. Pavlová Lenka


 


 


 


 

vytisknout  e-mailem