Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky vážné nehody v obci Pňov

NYMBURSKO - Všechny složky zasahují u vážné dopravní nehody. 

AKTUALIZACE:

V pondělí, 20. prosince 2021, krátce po sedmé hodině ráno, vyjížděli policisté a další složky Integrovaného záchranného systému, k vážné dopravní nehodě u obce Pňov-Předhradí. Řidič osobního vozu Ford Focus, který jel po silnici I/38, vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde v danou dobu projížděl řidič s nákladní soupravou Volvo, s kterou se střetl. Nehoda měla fatální následky pro oba pasažéry z osobního vozidla (muž, 1963; žena - 1961). Ani jeden z nich nehodu nepřežil.

POLICISTÉ HLEDAJÍ DŮLEŽITÉHO SVĚDKA . . .

Podle výpovědi svědků nehody jelo za osobním vozem Ford Focus několik aut. Přímo za Fordem jelo bílé dodávkové auto, jehož řidič poté, co byla zajištěna pomoc pro všechny účastníky nehody, na které se sám podílel, z místa odjel. Jeho svědectví a svědectví dalších řidičů, kteří za havarovaným vozem jeli, jsou pro policisty z důvodu objektivního posouzení příčin dopravní nehody, klíčová. Žádáme proto řidiče bílého dodávkového vozidla a další dosud nevyslechnuté svědky této nehody, aby kontaktovali Službu kriminální policie a vyšetřování v Nymburce na telefonu: 974 878 509, případně na telefon 974 878 329.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
21. prosince 2021

________________________________________________________________________________________________________________

Složky Integrovanného záchranného systému zasahují u vážné dopravní nehody, kterou nepřežily dvě osoby. . .

K nehodě vyjížděli policisté krátce po sedmé hodině ráno, kdy byla nahlášena na linku tísňového volání 158. V obci Pňov, části Předhradí na Nymbursku, došlo na 76 kilometru silnice I/38 ke střetu osobního vozu zn. Ford a nákladní soupravy Volvo převážející pneumatiky. Podle všeho přejel zřejmě řidič osobního vozu do protisměru, kde došlo k nárazu s nákladní soupravou. Bohužel osádka osobního vozu (muž a žena) tento náraz nepřežili.

Policisté z důvodu vyšetřování nehody, kterou dokumentují i prostřednictvím dronu, museli uzavřít pro motoristy provoz od Poděbrad (kolony se tvoří již od obce Oseček) a provádějí odklon provozu ve směru na obec Sokoleč přes obec Klipec.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
20. prosince 2021

vytisknout  e-mailem