Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dopravní nehoda v Kladně

Kladno - Při dopravní nehodě došlo k vážnému zranění chodkyně. 

     Dnešního dne v ranních hodinách (v 6.45 hod.) v Kladně v ulici Unhošťská za křižovatkou s Dánskou ulicí  došlo k dopravní nehodě, při které se střetlo osobní vozidlo Citroen Berlingo a chodkyně. Vozidlo projíždělo touto ulicí od centra na průmyslovou zónu ve směru na obec Velké Přítočno. Policisté na místě dopravní nehody provedli s 23 letou řidičkou dechovou zkoušku na alkohol, která byla s negativním výsledkem. Chodkyně utrpěla vážná zranění a byla z místa dopravní nehody ihned transportována RZS do střešovické nemocnice v Praze. Policisté dopravního inspektorátu v součansé době prošetřují příčinu dopravvní nehody a dále zjišťují totožnost zraněné chodkyně, která u sebe neměla žádné doklady.  Policejním šetřením bylo v dopoledních hodinách zjištěno, že zraněná chodkyně je 75 letá seniorka z Kladna.

    Policie žádá svědky této dopravní nehody, kteří  v těchto místech v danou chvíli projížděli nebo se zde pohybovali, aby poskytli informace na linku 158 nebo na dopravní inspektorát, či nejbližší policejní služebnu.

3.října 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Výtržnictví při dopravní nehodě  - na základě šetření a znaleckých posudků bylo dne 2. října 2013 sděleno podezření a zahájeno zkrácené přípravné řízení  pro podezření z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví, kterého se dopustil 39 letý muž ze Slánska. V červnu 2013 došlo ve Slaném v ulici Dr. E. Beneše k dopravní nehodě, při které jeden z účastníků na druhého zaútočil  a fyzicky jej napadl, čímž poškozenému muži z okresu Louny způsobil  zlomeninu tří žeber. Pachatel je nyní podezřelý z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.

Alkohol za volantem - v Kladně v ulici Gen. Klapálka ve směru jízdy do ulice Kročehlavská policisté oddělení hlídkové služby v průběhu silniční kontroly zastavili osobní vozidlo Peugeot. U 31 letého řidiče z Kladenska byla provedena dechová zkouška na alkohol, při níž byla naměřena hodnota 2,00 promile alkoholu v dechu. Případ je v současné době prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

vytisknout  e-mailem