Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté hledají svědka nehody

Pomůže ji objasnit  

     Dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, při které byl lehce zraněn desetiletý chodec.

     15. prosince před osmou hodinou ranní jel zatím neznámý řidič s vozidlem po ulici Husova v Benešově směrem k ulici Táborská. Na křižovatce s ulicí Jiráskova se jeho auto střetlo s nezletilým chodcem, který přebíhal po přechodu pro chodce směrem k základní škole v Jiráskově ulici. Po střetu řidič zastavil a za přítomnosti chlapcovy matky zjišťoval, zda hoch není zraněn. Protože podle jejich vyjádření zraněn nebyl, řidič z místa nehody odjel a chlapec odešel do školy.


     Z té ho však matka během dopoledne musela vyzvednout a nechat vyšetřit v benešovské nemocnici. Tam lékař zjistil, že chlapec utrpěl zranění levého stehna. Poté byl hospitalizován v nemocnici.


      Policisté při šetření nehody zjistili, že na místě nehody byl svědek, který událost viděl a do mobilního telefonu si zapsal registrační značku vozidla. Rovněž tak mluvil s matkou zraněného chlapce.

     Policisté proto žádají svědka nehody, aby se přihlásil na linku 158 nebo na skupině dopravních nehod na tel. číslo 974 871 251 nebo 974 871 261.  Děkujeme.

por. Bc. Zuzana Stránská

30. prosince 2010

 

vytisknout  e-mailem