Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kradli železný šrot

Policisté prošetřují dva mladíky z krádeže 300 kg železného šrotu  

     Kladenští polcisté prošetřují v současné době dva mladíky ve věku 18 a 20 let z Kladna, kteří jsou podezřelí z trestného činu krádeže. Podezřelí  údajně dne 30. července 2012 vnikli na oplocený pozemek do prostor firmy v Kladně v Libušině ulici a došlo k odcizení 300 kg železného šrotu. Oba dva mladíci se tohoto jednání dopustili, přestože jsou z roku 2011 odsouzeni trestním příkazem OS v Kladně za jinou majetkovou trestnou činnost odnětím svobody podmíněně. Nyní probíhá prošetřování mladíků tohoto případu na svobodě. Vzniklá škoda předběžně činí necelé 2 000,-Kč.

31. července 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Odcizené nářadí - dne 30.7.2012 bylo v dopoledních hodinách oznámeno na linku 158, že téhož dne došlo k odcizení nářadí. Neznámý pachatel po překonání dvoumetrového oplocení vnikl na pozemek domu v obci Želenice v ulici U Rybníka a následně z kůlny odcizil elektrické nářadí, prodlužovací a instalační kabely. Škoda činí 25 600,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do prodejny - v době mezi 29. až 30.7.2012 v obci Hostouň v ulici V Koutě dosud neznámý pachatel se za užití násilí  vloupal do prodejny  potravin. Při vniknutí značně poškodil část zařízení a poté  odcizil cukrovinky, uzeniny, cigarety, DVD, mobilní telefon, drobné zboží a hotovost v mincích. Dále pachatel vyndal z mrazícího boxu koš s nanuky a cukrovinkami a poté je tak zanechal. Tímto jednáním tyto potraviny znehodnotil a způsobil tak škodu ve výši 800,-Kč. Případ policisté prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže. Způsobená škoda celkem na odcizeném a znehodnoceném zboží  činí 17 350,-Kč . Škoda vzniklá poškozením při vniknutí bude vyčíslena dodatečně.

  

 

vytisknout  e-mailem