Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehody na Kladensku

V deštivém počasí řidiči nepřizpůsobili jízdu stavu a povaze vozovky a došlo k dopravním nehodám 

     Včera dne 22. června v 19. hodin došlo k dopravní nehodě na silniči č. 1/7 ve směru Slaný - Praha u buštěhradského vodojemu nedaleko odbočky na obec Lidice. Při dopravní nehodě se střetla dvě osobní vozidla a v danou chvíli v místě nehody sjelo třetí osobní vozidlo mimo komunikaci do příkopu. Z těchto tří vozidel byly zraněné dvě osoby, které byly s údajně lehkým zraněním převezeny do kladenské nemocnice. Nejdříve byla komunikace na chvilku uzavřena a policisté odkláněli dopravu po přilehlých komunikacích. Po několika minutách byla silnice zprůjezdněna v jednom jízdním pruhu. Orientační dechová  zkouška na alkohol byla u řidičů  s negativním výsledkem. Příčina dopravní nehody je předmětem šetření. Téhož dne několik minut před 19. hodinou došlo na silnici č.1/6 nedaleko obce Velká Dobrá ve směru od Nového Strašecí k dopravní havárii osobního vozidla Škoda Roomster. Třicetidevítiletý řidič nezvládl řízení a jízdu nepřizpůsobil stavu a povaze vozovky a sjel do středních svodidel a poté do protisměru. Řidič byl bez alkoholu a nezpůsobil si žádná zranění. podmínkám. Policie upozorňuje řidiče, aby dbali při jízdě zvýšenou opatrnost a věnovali se plně řízení. Je nutné vždy přizpůsobit rychlost a jízdu stavu a povaze vozovky a povětrnostním .

Výtržnictví  - v brzkých ranních hodinách po 1. hodině dne 22. června v Kladně Kročehlavy v ulici Holandská v baru došlo na místě veřejně přístupném a před několika svědky k slovní potyčce a poté i k fyzickému napadení mezi dvěma podezřelými muži ve věku 30 a 35 let z Kladna a okolí. Na místo činu byla přivolána policejní hlídka, která muže zadržela a převezla na policejní služebnu. Následně byli eskortováni  do policejní cely. Dnešního dne byl proveden s podezřelými muži výslech a oba jsou podezřelí z trestného činu výtržnictví. Po provedení úkonů byli oba muži propuštěni. 

Krádež - v odpoledních hodinách dne 22. června neznámý pachatel v atriu obchodní firmy v Kladně Kročehlavy v Americké ulici odcizil volně položenou sedací soupravu. Tato sedací souprava byla z materiálu umělý ratan, hnědé barvy a skládala se ze dvou křesel, konferenčního stolku a sedací soupravy pro dva lidi. Způsobená škoda činí 14 999,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

23. června 2011

nprap. Jana Šteinerová 

 

 

vytisknout  e-mailem