Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Chraňte si svůj majetek

Zloděj odcizil peněženku s finanční hotovostí. 

     Policie upozorňuje občany a dbali zvýšené opatrnosti a neponechávali své věci bez dohledu. Na chvíli nepozornosti vyčkávají zloději a umí ji využit ve svůj prospěch. Vzhledem k blížícím se vánočním svátkům bude nárůst kupujících v obchodních domech, ale i v menších prodejnách.  Neponechávejte své kabelky, kufříky, batohy  a ostatní věci v košíku a nevystavujte je tak riziku odcizení. Je třeba si řádně střežit i peněženky volně ložené v kabelkách bez zapnutí nebo ponechané na nákupu. Každá taková sebemenší nedbalost je velkým lákadlem pro zloděje a snadnou kořistí.

 

     V dopoledních hodinách dne 20. listopadu bylo oznámeno poškozenou 33 letou ženou, že jí neznámý pachatel odcizil v Kladně na blíže nezjištěném místě peněženku z kabelky, kterou měla na rameni. Peněženku ji odcizil s finanční hotovostí 24 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

     Další případ, který je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže byl oznámen 20. listopadu několik minut po 12. hodině. K této krádeži došlo v obci Zvoleněves za nádražním domkem, kdy muž prováděl pracovní činnost a zavěsil si nedaleko na strom tašku s finanční hotovostí. Neznámý pachatel  tuto tašku odcizil a svým jednáním způsobil škodu ve výši 50 000,-Kč.

vytisknout  e-mailem