Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj jízdního kola dopaden

BEROUNSKO – Podezřelý muž se opakovaně dopouštěl majetkové trestné činnosti. 

Policisté obvodního oddělení Hořovice na základě policejního šetření a zjištěných skutečností dopadli podezřelého pachatele, který se v průběhu měsíce dubna dopustil majetkové trestné činnosti na území Berounska.

Podezřelý muž v době od 20.00 hodin dne 23. dubna 2021 do 07.00 hodin následujícího dne překonal vysoké oplocení u domu v Potoční ulici v obci Hořovice, kde měl volný pohyb po pozemku. Následně vnikl do garáže, odkud odcizil pánské jízdní kolo značky Merida a cyklistickou přilbu. V garáži dále pachatel poškodil přední světlo u druhého jízdního elektrického kola značky Agogs. Svým jednáním způsobil majiteli celkovou škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 13 000,-Kč.

Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, třiatřicetiletý muž z okresu Příbram byl v posledních třech letech odsouzen za spáchání přečinu krádeže, a to v srpnu 2020 Okresním soudem Beroun , v říjnu 2020 Okresním soudem Příbram a v prosinci 2020 Okresním soudem Plzeň – jih.

Policisté obvodního oddělení Hořovice dne 4. května 2021 v dopoledních hodinách třiatřicetiletého muže zadrželi a sdělili mu podezření z trestných činů krádež a porušování domovní svobody.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
5. května 2021

vytisknout  e-mailem